3 Mart 2015 Salı

NetBooster İnternet Hızlandırıcı

NETBOOSTER 2.0 % 30'a kadar indirmeleri hızlandırır

 HİSSE 3.2K
 TWEET 2
 E-POSTA
 PAY
System Mechanic

İnternet dünya çapında tüketicilerin yarar milyonlarca haline haber, bilgi ve eğlence için bağlı olan. Ne yazık ki, servis sağlayıcılar genellikle emin müşteriler aslında onlar için ödeme yapıyorsanız bant genişliği almak yapma konusunda proaktif değil.

. Iolo teknolojileri, Windows PC'ler için System Mechanic 14.5 sürümü ile gelip nerede, NETBOOSTER denilen özel bir yerleşik aracı herhangi bir internet bağlantısı üzerinden performans ve hız her bit sıkma kapasitesine sahiptir - bu evde kullanılan olsun, iş yerinde ya da bir kablosuz hotspot seyahat.

Iolo mühendisleri tarafından gerçekleştirilen laboratuar testlerine göre, ikinci nesil NETBOOSTER özelliği kadar% 30 oranında indirme hızlarını artırmak için kanıtlanmıştır. Yazılım aynı zamanda Domain Name System (DNS) sunucusu hızını test ve potansiyel sistem bulunduğu yere göre daha hızlı seçenekleri tavsiye ederken, sistem düzeyinde İletim Kontrol Protokolü ve Internet Protokolü (TCP / IP) ayarları derinliklerine kazma bu sonuçlar verir.

Doğru yazılımı olmadan, bu ayarların birçok gizli kalır ve dışarı ortalama bir Windows kullanıcı ulaşmak. Daha kötüsü, internet aboneleri ilk kurulumdan sonra yıllarca el değmemiş DNS ayarlarını bırakmak eğilimindedir ve bu nedenle daha hızlı seçenekler faydaları üzerinde eksik olabilir zaten daha teknoloji meraklısı kullanıcılar tarafından kabul.

NETBOOSTER
Süreç karmaşık gelebilir rağmen, System Mechanic 14.5 yeni optimize edilmiş ayarlar etkili olabilmesi izin veren bir sistem yeniden başlatma kenara kullanıcıdan gerekli diğer etkileşim ile, fare birkaç basit tıklamayla bunu azaltır. Sonuç: Bir fark indirme hızı artış ve bu SpeedTest, CNET ve AT & T tarafından yapılan olanlar gibi online benchmark testleri, belirgin gösterir bir.

Daha gelişmiş kontrol tercih Güç kullanıcıları da potansiyel yönlendirici parçalanma ortadan kaldırmak için Maksimum İletim Birimi (MTU) gibi birçok 12 farklı manuel ayarlar, özelleştirme seçeneği var, ve maksimum performans için ağ koşullarını izler Penceresi Otomatik Ayarlama Seviyesi, al.


Sonuç sayfaları daha hızlı yüklenmesini bu web olduğunu, dosyalar önce, online oyunlar daha hızlı aktarmak ve Netflix ve Hulu gibi video akışı hizmetleri mümkün olduğunca az gecikme ile monitörde eğlence koyarak, daha az zaman harcamak arabelleğe mevcuttur indirilmiştir. iolo ortalama PC kullanıcı bağlantı hızları daha yavaş planları internet aboneleri için bile, en azından% 13 oranında bir algılanabilir miktarını artırmak göreceksiniz iddia ediyor.

NETBOOSTER
Digsby
Kullanımı kolay bir uygulama IM, e-posta, ve Sosyal Ağlar!
http://kvors.com/click/?s=88377&c=89569&subid=21226
TechRadar kablolu ve kablosuz bağlantıları kullanarak iki farklı PC'lerden iolo tarafından sağlanan bant genişliği sonuçları incelendi. Windows 7 64-bit sürümünü çalıştıran bir HP Pavilion a6720y özellikle özelleştirilmiş NETBOOSTER ayarlarını kullanarak Wi-Fi bağlantıları için, eşleşen veya şirketin iddialarını aştı dramatik sonuçlar doğruladı.

Aynı şekilde, Windows 8 64-bit sürümünü çalıştıran bir Dell Inspiron 15R dizüstü ayrıca sistem varsayılan ayarları üzerinde kayda değer gelişmeler göstermiştir. CNET ve AT & T hız testleri sırasıyla,% 11 ve% 15 artışı ortaya koyarken, bir 1MB dosyasının NetSpeed ​​analizi, bir kablolu DSL bağlantısı kullanarak ağ hızı% 22 artış üretti.

Yazılım sistemi sağlığı ve güvenliği genel bir bakış sağlayan bir Dashboard dahil, Windows tabanlı PC'ler yönetmek için diğer özellikleri ayrıntılı bir set sunuyor olsa NETBOOSTER ayarları, Bireysel Araçlar seçeneği altında System Mechanic 14.5 Toolbox bölümünde yer almaktadır.

Tüm sistemin performans

14.5 Mekanik içi mühendislik araştırmaları, Sistemin fazla 16 yıl ürün 8 kullanıcılarının ödenebilir temiz, onarım, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ve Windows için yardım ve onların sistemlerini stabilize ödüllü patent üzerine inşa edilmiştir. En son sürüm ayrıca Microsoft, varolan PC kullanıcıları için ücretsiz yükseltme sonra bu yıl da sunmayı planlıyor, Windows 10, hazır geldi.

NETBOOSTER 2.0 ek olarak, yeni sürüm sabit sürücüye yayılmış dosyaları bütünleştirir ve mevcut en hızlı erişim için yakın birlikte program dosyaları yerleştirmek için patent bekleyen teknoloji kullanan gelişmiş bir program Hızlandırıcı sunmaktadır. Başka gelişmiş özellik, AcceleWrite, okuma ve oldukça yaygın erişim uzun sürer küçük parçalar daha büyük gruplar halinde veri yazarak gerçek zamanlı olarak gelecekteki parçalanma önlemeye yardımcı olur.

AcceleWrite
Diğer System Mechanic 14.5 özellikleri daha da gerekenden daha, tipik Windows tesislerde hangi sıklıkla vergi PC işlemcileri hedef almak. POWERSENSE olursa olsun sistem kullanan işlemci, maksimum hız mevcut çıkartırken gelişmiş OptiCore özelliği, mevcut ve aktif görevler odak tutar.

Yazılım aynı zamanda gerçek zamanlı olarak boşta bellek boşaltmak gelişmiş ramjetlerin ve Hafıza Mekanik özellikleri, bellek optimizasyonu yararlanır. PC'nizin taze kayıt tutmak, boşta bırakılır zaman son ama en az değil, otomatik ActiveCare özelliği sık gereksiz sistem karmaşasını temizlik ve emin donanım sürücüleri up-to-date yapma, bakım görevlerini ihmal gerçekleştirir.

Tam sürüm (bir yıllık hizmeti planını içerir) 49,95 $ için bir tek aile ev tüm bilgisayarları kapsar iken System Mechanic 14.5, sınırlı temizleme ve onarım özelliklere sahip ücretsiz bir sürümü mevcuttur. Bu fiyat da hizmet döneminde piyasaya sınırsız yükseltmeleri ve geliştirmeleri kapsar; Yıllık uzantıları otomatik olarak yenilenmesi ile yılda 29,95 $ için iskonto edilir.

TechRadar okuyucular yarı fiyata tam bir yıl için evlerinde tüm PC'leri güçlendirmek olabilir. 50% kapalı (normalde $ 49,95) için System Mechanic hizmeti bir yıl kapmak için buraya tıklayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder