3 Mart 2015 Salı

Apple Watch Nisan Avrupa'da başlatıyor

Apple Ürünü bu Nisan Avrupa'da başlatıyor


Elma İzle
Türlü - - Cupertino şirketi beklediğimizden ederken Avrupalılar ABD'li meslektaşları ile aynı anda, Apple İzle ellerine almak mümkün olacaktır, biz şimdi onay var.

Alman Apple Store etrafında gezerken CEO'su Tim Cook, 9to5Mac raporları gibi Apple Ürünü, çok Nisan ayında Almanya'da piyasaya olacağını çalışanları söyledi. O her ABD dışındaki milletin bir kontrol listesi aşağı koşmak değil, ama aynı zamanda parti haline izin olacak İngiltere ve Avrupa'nın geri kalanı anlamına güvenli bir bahis.

İlk iPhone ve iPad ilk Avrupa'ya Devletlerin su üzerinde kendi yolunu yapmak için bir süre aldı hatırlıyorum olabilir, ama aynı zamanda etrafında birden fazla ülkede başlatmak için üretim hattında yeterince Apple'ın artık emin görünüyor.

Aşağı bir arazi altında

Sidney yok Avustralya durumu henüz kelime, ama biz biliyoruz personel cihazı ile başa kadar eğitimli ediliyor, bu yüzden çok uzun Apple Ürünü orada çok gelmesi için almamalıdır. Biz Apple'ın İzle olayı önümüzdeki hafta emin öğrenmek gerekir.

Apple'ın kronometre hakkında bilmiyorum çok az şey var: İlk duyuru geçen Eylül iyi ölçmek için atılmış arada teyit gerçeği ile, sızıntı ve spekülasyon ay takip edilmiştir.

hala devam büyük soru işaretleri çeşitli sürümleri 349 $ giriş seviyesi fiyat ötesine, mal olacak ne kadar ve Apple kaydırmaya muktedir olacak kaç adet vardır. Küresel roll-out ile, Apple Ürünü off onun adım hakkını isabet daha iyi bir şans var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder